Kvartetti 4fun loihti täydellisen elojuhlafiiliksen

Sunnuntai 14.8.2016 klo 17:36 - Teksti ja kuvat: Kauko Niemi


4fun_vallila2016_800_KN860522.jpg

 

Helsingin Laulun kvartetti 4fun, Erja Uosukainen (vas), Seppo Mallenius, Kirsi Hiekkanen ja Olli Orkoneva viihdyttivät Elojuhlaväkeä tänään Vallilan siirtolapuutarhassa.

Tasapainoinen setti sisälsi muiden muassa Mä tsittaan tääl sairaan korkeel . . . . hei äijä sä taivaan Faija . . (Kesäpäivä Kangasalla Stadin slangilla)

Ilmeisesti 4fun on hyvissä väleissä tuon taivaan Faijan kanssa, sillä vielä reilua tuntia ennen esiintymistä taivas repesi ja Vallilan siirtolapuutarhallakin nähtiin vedenpaisumusta. Mutta kun ohjelma alkoi, oli mitä parhain elojuhlien kesäinen keli.

4fun on laulanut ja irroitellut yhdessä liki kolme vuotta. Ryhmä on löytänyt selvästi itselleen oman ohjelmistotyylin.

Pienryhmä-laulu on kuorolaiselle erittäin opettavaista, kun ei pysty omaa stemmaansa peesaamaan, vaan on otettava sataprosenttinen vastuu siitä.

Kuorolle pienryhmät puolestaan tuottaa vakaita stemmalaulajia, mutta lisää myös esiintymismahdollisuuksia, koska ison kuoron liikuttaminen ei läheskään aina ole mahdollista, eikä aina edes soveliasta.

Helsingin Laulussa toimii vakituisesti muutama pienryhmä ja projekti- ja tapauskohtaisesti on aina muodostettavissa sopiva ryhmä.

4fun_vallila2016_800_KN860535.jpg

 

Avainsanat: 4fun, kvartetti, Helsingin Laulu, Vallilan siirtolapuutarha


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini